Gabba gabba hey!

Woimasointu - yksinkertaista musiikkia monimutkaisille ihmisille! Indiepunkpaja Espoosta. Winyylijulkaisuja ja kaikenlaista rokkia, punk-painotteisesti. Ramones lähellä sydäntä.

Contact / Yhteydenotot: info@woimasointu.com

Diilaamme myös muutakin kuin omia julkaisujamme, joten kipin kapin tsekkaamaan: kauppamme! Rullaa sivua alaspäin niin löytyy muut kuin omat julkaisut Julkaisujamme saat myös hyvin varustetuista levykaupoista, joihin niitä jakelee Supersounds Woimasoinnun omia ja vaihdossa tulleita levyjä myös Discogsista tai sitten tuolta yläpalkista kataloogi! , selaa alaspäin niin löytyy muutkin kuin WSn levyt, Discogsissa lähinnä yksittäiskappaleita enempi kuin tuolla näiden sivujen katalookissa, voi tilata normaalisti näidenkin sivujen kautta laittamalla s-postia ja kertomalla mitä haluat.

Woimasoinnulla on myös Facebook! Ja levyjä löytyy myös huuto.netistä, jossa on myös käytettyä laidasta laitaan.


24.05.2024

70-luvun vihannekset Mullan alta kurkut suorina – julkaistaanko winyyli Elämä on Punkissa?

Ramopunk legenda 70-luvun vihannesten Mulla alta -cdep on ollut jo pitkään aivan mahdoton löytää. Aikoinaan 130 kappaleen omakustanteena vuonna 2005 ilmestynyttä levyä ei ole tähän mennessä julkaistu uudelleen. Nyt olisi mahdollisuus joukkowoimalla julkaista kyseinen ep vinyylillä. Remasteroituna. Eikä siinä kaikki, mukana lp:llä olisi myös kurkut suorina liveosuus eli legendaarisessa Helsingin Factoryssa TIISTAINA 25.4.2006 talteen jääneet Mullan alta -biisit livenä sekä vielä bonuksena samalta keikalta myöhemmin Tappajatomaattien debyytilleen levyttämä Entinen tyttöystävä. Tämä taisi olla kaikkien aikojen kolmas vihannes-keikka ja ehkäpä viimeinen missä kaikki EP:n biisit soitettiin livenä tällä kokoonpanolla.

Mullan alta ep sisältää klassikot Valamoon, Saat multa vuoden, Keräilytalous, Työtön työläinen ja Sit sä tulit oikeasti hulluksi. Lisäksi winyylille laitetaan vielä vihannesarkiston uumenista löytyneitä aiemmin julkaisemattomia demoja samalta aikakaudelta.

Julkaisuajankohta olisi syyskuun Elämä on Punk vol 29. Siellä esiintyy myös Jälkeenjääneet vihannekset eli Chemo, Pete, Michka ja Dalle. Toimitus joko suoraan keikalle tahi Matkahuollolla.

Hintaa tällä tulevalla harvinaisuudella on 20 euroa/kpl (+mahdollinen rahti 6,90).

Sitovat tilaukset 23.6. mennessä info@woimasointu.com / 70luvunvihannekset@gmail.com
Noin 50+ kpl pitäisi saada tilauksia, että saadaan tämä tehtyä.

Ja samaan pakettiin yhdessä Mullan alta kurkut suorina lp:n kanssa vihanneslevyt eli ensimmäinen bändin nimeä kantanut cd, Non-stop cd, Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt) cdep ja Majakanvartija 7” yhteishintaan 30 euroa (+ 6,90)
Ja jos haluat aivan täydellisen kokoelman kerralla niin pistetään vielä kokoelma 7”:t Yy! ja Koo! Sekä Jouluräyhää -kokoelma joilla kaikilla on yksi muuten julkaisematon vihannesbiisi (ja mukana tietysti paljon muuta hyvää pääosin muualla julkaisematonta poppia kuten Himanes, James Puhto-Ren, Leonid B, Tappajatomaatit, The Tarjas, Iskuryhmä, Tina, TV Smith, Maaseudun tulevaisuus). Nämä kaikki 40 euroa (+6,90). Montako settiä laitetaan?

70-luvun Vihannekset lyhyehkösti:

70-luvun Vihannekset sai alkunsa Helsingissä keväällä 2005 laulavaksi rumpaliksi ryhtyneen Pete Pajusen toimesta. Pajunen löysi muusikoiden.netin ilmoituksen kautta basistiksi Pete Hirvosen. Pareissa ihan ensimmäisissä treeneissä kitaraa soitteli eräs kolmas Pete, joka katosi aika pian kuvioista. Kesäkuussa kitaristiksi löytyi niin ikään muusikoiden.netin avulla Kimmo "Chemo" Kalaja.

Jo kaksien treenien jälkeen Pajunen, Pete ja Chemo äänittivät viiden kappaleen EP:n "Mullan alta", joka julkaistiin omakustanteena 6.10.2005. Levyä arvioitiin mm. seuraavasti: "70-Luvun Vihannekset tarjoilee viiden kappaleen verran ramopunkkia suurella sydämellä varustettuna. Soittohommat kyllä pojilla on hanskassa, sen huomaa jo ensimmäisen biisin jälkeen. Sanoissa on sopivasti kieli poskessa meininkiä, mutta tosiaan sitä "vakavampaakin" sanaa löytyy. Rumpali-laulaja Pajusen (Ex-Rehtorit) ääni pysyy hyvin kasassa rumpujen soiton ohella eikä näin aiheuta uskon puutetta muillekaan trion jäsenille. Enpä usko että tämän porukan taru jää tähän. Levyn kansitaiteesta tulee lisää Plussa-pisteitä. Helkutin hieno piirros. Suositeltava hankinta niille joille ramopunkki putoaa. Itse putosin juuri tuolilta." (Jussi Kankaanpää, Chambers Magazine 25.11.2005)

Keväällä 2006 Woimasointu julkaisi bändiltä nettisinglen, jolta löytyy kappaleet "Majakanvartija" ja "Me kävelemme keskuudessanne". Joulukuussa 2007 70-luvun Vihannekset oli "Äärimmäinen joulurauha"-kappaleellaan mukana Woimasoinnun ja Hiljaisten levyjen yhteisellä "Jouluräyhää"-kokoelmalevyllä. 70-luvun Vihannesten osuutta arvioitiin vain varsin lyhytsanaisesti: "70-luvun Vihannekset esiintyy edukseen." (Jaakko Teittinen, Chambers Magazine 1.1.2008)

Tammikuussa 2008 Woimasointu julkaisi tulevalta 70-luvun Vihannesten debyyttilevyltä nettisinkkuna kappaleen "Mun mielestä makein", jossa oli "levyn materiaalista eniten mainstream –potentiaalia" (Jake Keronen, Classic Rock Suomi, 19.4.2008)

Huhtikuussa samana vuonna 70-luvun Vihannesten erikseen nimeämätön debyyttipitkäsoitto tuli ulos niin ikään Woimasoinnun julkaisemana. Levy sai paikoin erittäinkin innostuneen vastaanoton. Noise.fi:n Olli Koikkalainen jopa listasi 70-luvun Vihannesten esikoisen yhdeksi vuoden 2008 debyyteistä. "Parasta ”ramopunkkia” vuosiin." (Jake Keronen, Classic Rock Suomi, 19.4.2008).

6. maaliskuuta 2009 70-luvun Vihannekset soitti Ramopunk.com:n 7-vuotisbileissä Vastavirta-klubilla Tampereella viimeisen keikkansa Chemon ollessa kitaristina. Seurasi erinäisiä vaiheita kuten nelimiehisen kokoonpanon kokeilua sekä basisti-Peten lähtöä bändistä ja palaamista bändiin, kunnes syksyllä 2010 kitaristiksi löytyi Michka Hoffrén.

Uuden kokoonpanon ensimmäiset viralliset julkaisut olivat Woimasointu ja Ramopunk.com 10-vuotisjuhlavuonna 2012 julkaistuilta kokoelmalevyiltä Yy! ja Koo! löytyvät "Hyökyaalto Helsinkiin" ja "Joskus sut tunsin". "Hyökyaalto Helsinkiin on ehkä paras yhtyeeltä kuulemani ralli ja samalla myös ainakin kahden ensimmäisen seiskan iskevintä antia." (Ilkka Valpasvuo, Desibeli.net 15.5.2012)

70-luvun Vihannesten toinen, 16 kappaletta sisältävä pitkäsoitto julkaistiin 18.7.2014 Woimasoinnun toimesta. Jason & The Scorchersin Pray For Me Mama (I'm a Gypsy Now) -käännös Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt) ja Maanalainen armeija julkaistiin ensimmäisen kerran jo maaliskuussa "Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt)" -EP:llä, joka sisälsi myös kaksi akustisesti vain EP:tä varten äänitettyä kappaletta. Aikaisemmin Woimasoinnun ja Ramopunk.comin 10-vuotiskokoelmalevyillä julkaistuista Hyökyaalto Helsinkiin ja Joskus sut mä tunsin -kappaleista on tällä levyllä uudet versiot. Danny Punk vierailee duetoimassa Seuraavalla tasolla ja ex-Vihannes Chemo soittaa saksofonia useammassakin kappaleessa.

Helmikuussa 2014 70-luvun Vihannekset julkaisi ilmoituksen, jossa etsittiin keikkarumpalia. Pestiin tarttui bändille ennestään tuttu ja useiden enemmän tai vähemmän samaa genreä edustavien bändien rumpujakkaroilta bongattu Dalle Dahlman. Kun Pajunen vapautui rumpujen takaa, päätettiin samalla kokeilla bändin livesoundin leventämistä toisella kitaralla. Kokeilu osoittautui lupaavaksi. Muutamien treenien ja yhden keikan jälkeen päätettiin, että kunhan triona soitettu Non-Stop on saatu ulos, virallistetaan uusi nelimiehinen kokoonpano.

Syyskuussa 2014 Michkan ilmoitettiin kuitenkin jäävän pois Vihannes-kitaristin paikalta. Tilalle toivotettiin tervetulleeksi Janne Kanninen. Ensimmäinen keikka uudella kokoonpanolla oli 4. lokakuuta Tampereen Yellow Housessa.

Vuonna 2015 70-luvun Vihannekset vietti 10-vuotisjuhlia kahdella keikalla, joilla nähtiin kaikki entiset ja nykyiset bändin jäsenet sekä levyilläkin vierailleet Joey Luumäki ja Danny Punk.

10-vuotisjuhlien jälkeen Pete ilmoitti jättävänsä bändin lopullisesti, taas kerran. Basistin hommaa hoiteli jatkossa Pajunen itse tai myöhemmin mukaan tullut, Rehtoreistakin jo tuttu Timo ”Stindy” Korhonen.

Pete Pajunen menehtyi toukokuussa 2020 ja sen myötä voidaan katsoa 70-luvun Vihannesten tarinan tulleen virallisesti päätökseensä.

Woimasointu julkaisi vielä helmikuussa 2022 7” vinyylillä aikaisemmin (2006) vain nettisinkkuna julkaistut Majakanvartija ja Me kävelemme keskuudessanne -kappaleet sekä aikaisemmin julkaisemattoman Teenage Kicks -käännöksen Nuoruuspotku.

17.05.2024

Got the Marky Ramone & The Speedkings lps today. Start to ship so that all is shipped during weekend!

20.12.2023

Tilauslomake tällä hetkellä rikki eli lähetä s-postia info at woimasointu piste com tilauksista

17.11.2023

Woimasointu sai hienon paketin Ruåtsista! Dala Destroi pyysi Hymansin ilosanomaa levittämään täällä Suomessa ja ehkä jos oikein ostatte niin keikkaakin…?!? Nää sopis Häiriköiden kanssa peräkkäin lavalle… vai mitä?
Näitä ei muuten varmaan kukaan muu ymmärrä myydä vaikka tämähän on jopa Dee Dee Ramonen mukaan parasta hänen biisinkirjoitustaitonsa jälkeen. Pistäkää silmät kiinni ja miettikäähän kuka laulaa ja soittaa,huh.

Uunituoretta:
Hymans: In the ruins / Without you 7” ltd 250 kpl! 10 eur Hymansin vuoden 2023 sinkku!
Hymans: Hymiliation lp punainen vinyyli ltd 240 vuonna 1995 julkaistu pitkäsoitto ekaa kertaa vinyylillä! Tummanpunaisella semmoisella! Ilmestyy 2.12.2023 28 eur

Uudehkoa:
Hymans: Hymanity lp Birdnest julkaisi 1993 albumin ekaa kertaa vinyylillä 2020 ja kuulemma sain tuolta Dala Destroilta vikat kopiot kun oli kuulemma Birdnestin varasto palanut tms. Näitä mulla on vaan yks eikä ilmeisesti lisää löydy ja toinen jossa on kannen yläosassa hieman levyn aiheuttamaa läpi-iskemää. Tämä on tiukasti muovissa eli ei paha, mutta keräilijät. Tuo mintti 35 euroa ja tuo aivan hieman vaurioitunut 25 euroa.

ja tuli lisää tätä uutta levyä:
Hymans: Hymanization cd ltd 150 muoveissa 12 eur – joku teistä rakkaista tilaajista oli tätä vailla, infoile, en nyt löytänyt enää kuka olit vaikka sen kuinka yritin kirjailla ylös!
Hymans: Hymanization Oranssi vinyyli LTD 300 kpl lp 22 eur näitä tuli vielä muutama lisää, näin halvalla ei enää oikeasti vois myydä, ostakaa äkkiä

Ja sain vielä kourallisen t-paitoja. Hyman proud!
Musta Hymanization – teksti ja bändikuva L 15 eur
Valkoinen Hymanization – teksti XL 15 eur
Musta Hymanization – teksti XL 15 eur
Musta Hymans logo – sori pidän tään itellä… on niin makee…

Sitten tuli tehtyä vähän vaihtokauppoja tonne ulkomaille, pyydä lista!

04.11.2023

Amazing news: Marky Ramone & The Speedkings Live in Berlin Kreuzberg -real live action will be released as a winyl. Red, white, blue 180 gr vinyls (ltd 100 each) 25 eur + shipping and gold 180 gr (ltd 50) 35 eur + shipping. Pre-order now by sending email info at woimasointu dot com!

15.10.2023

Loose Prick: meidän laulu. demot 78-79 lp nyt myynnissä, 22 eur + postit. Mukana punk-shanomat -lehti

15.09.2023

Hiljaisten levyjen uutuuksia nyt tarjolla:
Pojat: Nämä ajat lp 22 eur ja Saattohoito79: Ajankohtainen kakkonen lp 22 eur

25.08.2023

Woimasointu proudly presents: Legendary The Boys 7" Urban Grinder (2023 single version, previously unreleased) b/w Punk Rock Girl (album version & live in China).

125 numbered copies on violet vinyl 10 € + shipping
Black vinyl 8 € + shipping

Punk Rock Girl (album version) & Punk Rock Girl live in China b/w Organ Grinder 2023 single version
130 numbered copies on red vinyl
10 € + shipping

12.08.2023

Italiasta Striped Musicilta tuli taas paketti, tällä kertaa (ja osa onkin jo loppu kun iloiset sähköpostiryhmäläiset ovat tilailleet eli liity sinäkin!):
The Mugwumps / The Vapids split 7” 7 eur
Stinking Polecats 7” What do you do musta vinyyli, tarra, latauskoodi 7 eur
Lisää tätä jo aiemmin tullutta, mutta loppunutta:
Retarded Locked Down City 7” valkoinen vinyyli + tarra ltd 200 Italian Ramonescore legendat, uusi sinkku 15 vuoden jälkeen 9 eur
Deecracks …can't get it right 7 ” musta vinyyli + latauskoodi ltd 250 7 eur

Ihan tuore (ilm 30.7.23)
Travoltas Endless Summer lp sininen vinyyli + juliste ltd 250 kpl (2023) 20 eur
Travoltas Endless Summer lp punainen vinyyli + juliste ltd 250 kpl (2023) 20 eur
Vinyl reissue on Striped of the Travoltas classic “Endless Summer”. Hits: “One For The Road”, “Liv Tyler”, “Endless Summer”.

Ja aivan tuore tuore uusintapainos (kesäkuu 2023):
The Queers / The Manges: Acid Beaters lp punainen vinyyli ltd 500 (2023) 20 eur
The Queers and The Manges "Acid Beaters" split, out on CD in 2003 on Stardumb Records (The Netherlands) and Ammonia Records (Italy), was repressed on vinyl by Striped Records in 2015 and it's now available again, this time on red vinyl! Limited edition of 500 copies.

Proton Packs Live at Punk Rock Raduno lp sininen vinyyli ltd 150 (2023) 20 eur
Recorded live at "Second Worst Raduno", July 17th 2021

Senzabenza Live at Punk Rock Raduno lp oranssi vinyyli ltd 150 kpl (2021) 20 eur
Recorded live at Punk Rock Raduno 4, Bergamo, Italy, 2019

Senzabenza Godzilla Kiss! Lp (2019) 18 eur
Senzabenza's seventh studio album in the 30st year of their golden, true-to-the-roots history. A mix of power pop, punk, garage and a touch of British psychedelia. If you like the Ramones but also Who, Cheap Trick and Beatles, then here's your record of the year!

Andrea Manges And The Veterans s/t lp (2018) 20 eur
11 tracks of old school Euro pop punk with a touch of surf rock from Easter Island! Featuring members of The Manges, The Ponches, Teenage Bubblegums, Popsters, Tough and more

ja tätäkin oli aiemmin, mutta loppui kesken:
The Queers Save the World lp kolmas (EU) painos keltainen vinyyli (ltd 250). 20 eur
The Queers Save the World lp kolmas (EU) painos vihreä vinyyli (ltd 250). 20 eur
Semmoista tällä kertaa! Ens kerralla sitten jotain muuta!

Postit 1-2 7” 4,60 eur, 2-4 7” 5,20 eur 5-100 7” 6,90 eur
1-15 lp 6,90 eur

20.07.2023

Yks kaks yllättäen ilmestyi viime perjantaina Perseenpyyhkijät -orkesterin lp Takana loistava tulevaisuus ja tänään levy löysi tiensä Woimasoinnun kellariin eli nyt voipi tilailla tuolta katalookista

10.06.2023

Kappas hei! Luonteri Surfin 0211 ilmestyy 23.6.! Eli nyt on saatu painosta semmoinen painos, jossa on kaikki biisit jne... tässä Woimasoinnun tuotantolinjalla kuumeisesti availlaan muoveja ja otetaan puutteelliset levyt pois kansista, laitetaan oikea levy sisään ja taas muovit kiinni. Huh. Osta levy ettei mene tää työ ihan täysin hukkaan!
osta levy vaikka täältä

24.05.2023

Pasi Peltokangas eli James Puhto-renin kitaristi-laulaja-lauluntekijä perjantaina 26.5. klo 17 Lähiradiossa Miikan Punksuosikit ohjelmassa. Haastattelu täällä

Osta levy! Ja kuuntele diginä:

Roll! minialbumi diginä

04.05.2023

Heps! Pienen hetken oli sivut alhaalla, mutta nyt taas kasassa. Ja heti uutisiin: 12.5. ilmestyy James Puhto-Renin miniLP Roll! ja Marko Haavisto & Seppo Alvari Bandin Hylättyjä lemmikkejä lp. Molemmista myös väriversiota. Päivitetään nettikauppaan hetimiten kun nyt sivut ovat taas takaisin. Ja Hiljaisten levyjen 12.5. uutuuksia Pop-idolit lp Pop-idolit on pop: arkistonauhoja vuosilta 1978-79 on myös saatavilla. Hieno fanzine levyn mukana. Ja huhtikuun lopussa julkaistu Karu Selli: Viimeinen liekki seiska nyt myös saatavilla.
Luonteri Surfin 0211 lp viivästyy, kerrotaan tästä tarkemmin myöhemmin...

17.03.2023

Tervetuloa arvon väki kuuntelemaan James Puhto-Renin uusi digisinkku (ilmestyy just nyt eli 17.3.) Nupit luoteeseen
Tulevalta miniLP:ltä Roll!

11.03.2023

Retkibanaani V4 vuodelta 2004 nyt ekaa kertaa virallisesti diginä: V4

cd:tä vielä saatavilla 10 eur + postit

11.02.2023

Raaka Hanu: Yrittää uudelleen albumi ilmestyi nyt. Tsekkaa bändin toinen sinkku linkin takaa: Luurangot

Tilaa nyt 20 eur /kpl + postit tai nouto Espoosta.

03.02.2023

Uusimmat Hiljaiset levyt eli tänään ilmestyvä The Komets: Loner / Suffragette City ja viikko sitten ilmestynyt Ed Banger & Noseblees // Edweena Banger seiskat myös Woimasoinnulta, 8 e + postit. Ja saa myös huomenna messuilta.

29.01.2023

Tapiolan levymessuilla Woimasoinnun tiski! Tuu moikkaamaan 4.2. 11-15.30 Espoon Kulttuurikeskus Kulttuuriaukio 2. Kaikenlaista ei-netistä-löytyvää levyä tyrkyllä.

15.01.2023

Laki & Järjestys: Uusi aika lp myynnissä nyt myös Woimasoinnulla

14.01.2023

Muista tilata Ratkaisu ja Voi! Vauhdilla liikkuvat, mutta vielä riittää!

Ostoskori

Kokoelma - Nee! 5e
-------------------
Yhteensä 5e

Kassalle

Tulossa

$artist:
$release
-$date

$artist:
$release
-$date

$artist:
$release
-$date

Ulkona nyt

THE BOYS RED VIN 130 COPIES
Punk Rock Girl red vinyl ltd 130  Osta

THE BOYS
Organ Grinder (2023 single vers) black vinyl  Osta

THE BOYS VIOLET VIN 125 COPIES
Organ Grinder (2023 single vers) violet vinyl ltd 125  Osta

PERSEENPYYHKIJÄT
Takana loistava tulevaisuus  Osta

LUONTERI SURF
0211 beige vinyyli ltd 100 kpl ilm 23.6.  Osta

Julkaisut

The Boys red vin 130 copies:
Punk Rock Girl red vinyl ltd 130

The Boys:
Organ Grinder (2023 single vers) black vinyl

The Boys violet vin 125 copies:
Organ Grinder (2023 single vers) violet vinyl ltd 125

PERSEENPYYHKIJÄT:
Takana loistava tulevaisuus

LUONTERI SURF:
0211 beige vinyyli ltd 100 kpl ilm 23.6.
0211 musta vinyyli 200 kpl ilm 23.6.
VOI musta vinyyli
VOI ruskea vinyyli

James Puhto-Ren:
Roll! ilm 12.5. Vaalean sininen vin
Roll! ilm 12.5. Musta vin
Rok rok rok ilm keltainen vinyyli
Rok rok rok musta vinyyli
Ruisleipää & mustikkasoppaa
Kihniö
Still on the Road
Kuin Niagara (radio edit)
Suvasalbumi
Tulit niin kuin laiva / Tahdon sinut

Marko Haavisto & Seppo Alvari Band:
Hylättyjä lemmikkejä ilm 12.5. ruskea vinyyli
Hylättyjä lemmikkejä ilm 12.5. musta vinyyli

Raaka Hanu:
Yrittää uudelleen

HÄIRIKÖT:
Ratkaisu sininen vinyyli
Ratkaisu musta vinyyli

THE BOYS:
She's the Reason Ltd 100 green vin + embroided patch SOLD OUT
I'm a Believer Ltd 100 blue vinyl SOLD OUT

Häiriköt:
Perjantai 13 ep Blue vinyl ltd 104
Sama tuli
Sama tuli lp BLACK vin
Sama tuli lp RED vin ltd 200
Sama tuli cassette
Sama tuli t-shirt Black S-XXL, state your size in the order
Sama tuli record bag Black w. white print
Amerikan idiootti punainen vinyyli
Amerikan idiootti musta vinyyli
Perjantai 13. ep valkoinen vinyyli
Perjantai 13. ep punainen vinyyli
Stydiä Stuffia
Ratkaisu
Elämä on kovaa
1-2-3-4-5-6-7-8
Elämä on kovaa
Iskee kuin miljoona volttia
Perjantai 13.
Semilive
Jotain johon voi luottaa
Joey ja Dee Dee

70-LUVUN VIHANNEKSET:
Majakanvartija + kangasmerkki, kirkas vin ltd 50
Majakanvartija valkoinen vin ltd 100
Majakanvartija musta vin ltd 150

MASENTAJAT:
Pitäkää tunkkinne + kangasmerkki, ltd 50, sininen vinyyli
Pitäkää tunkkinne ltd 100 kpl harmaa vin
Pitäkää tunkkinne ltd 150 kpl musta vin

RAAKA HANU:
s/t

Hertsi putos kyydistä:
Pipa jäi pornokauppaan ep

L.A.M.F.:
Suomi ryömii taas musta vinyyli
Suomi ryömii taas keltainen vinyyli

Luonteri Surf:
Live Berlin -89 violetti vinyyli
Live Berlin -89 musta vinyyli
Kalle ja Martti ja Pekka ja Timo

Häiriköt tuleva albumi:
Koelevy 40 euroa 1 JÄLJELLÄ

Various artists:
Punk Kuopio Vol 2 Vihreä vin
The Havana Bananas vol 10
Tribute to Lemmy Kilmister SOLD OUT/LOPPU
Jouluräyhää!
Crash Course from the Underground, compilation
1-2-3-4! Compilation

Nuoret sankarit:
Lassie palaa autoon
Omat etu mielessä

TOMMY AND THE ROCKETS:
I Wanna Be Covered

Miika Söderholm:
Kuusnolla

Pojat:
Toimintaa ja sankareita
Tullikamarilla
Tullikamarilla EP

Nuoret Sankarit:
Kaupungin viha

Kari Peitsamo:
Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo
Jankku boogie
Sokea Joe
Hello, Kottarainen
Takaisin Itä-Saksaan ep

various artists:
Tribute to Alice Cooper ep

Kari Peitsamon Skootteri:
Liskon laki

Psykoterapia:
Vihaan sua

70-luvun Vihannekset:
Non-stop
70-luvun Vihannekset

70-luvun vihannekset:
Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt)
Majakanvartija

Kari Peitsamo & Road Hogs:
Kitarani haluaa rakastella äitiäsi rajusti
Pahat pojat ovat täällä taas

Hintit:
Eliittikumppanit ep

Kokoelma:
Nee!
Kaa!
Yy!

Himanes:
7" ep
1234! -levykerho #1

The Chuck Norris Experiment:
Best of the first five

Rikoslaki:
Rikoslaki
Sheriffi
Sheriffi
Lomalla
Mustavalkoista sotaa 7"
Mustavalkoista sotaa cdep

kokoelma:
Koo!

The Electric Frankenstein:
Best of SOLD OUT/LOPPU

The Tarjas:
Bazinga ep

Taistelukala:
...ja taistelu jatkuu

Rytmirotat:
Ruskeita raitoja
Loukku I - Rytmirottien parhaat
Rokate hokate
Bettinan sohvalla

Reaktio:
Pakkokatko

Kalle G & Rytinäkerjäläiset:
Darwin oli väärässä lp
Darwin oli väärässä cd
Liike on lääke ep

The Blitzkrieg Boys:
Too Old to Die Young
20th Anniversary Album

Various artists/kokoelma:
Punk Kuopio

Pasi B Goode:
Nauvo

Pykimät:
Ilmainen lounas

Sanktio:
Aihetta paniikkiin!
Oo mun tyttöni

Yleislakko:
Kuka pelkää politiikkaa?

Klamydia:
Miljoonan kilsan tennarit
Rujoa taidetta

Joey Luumäki & Tappajatomaatit:
Elämä on punk

Raivopäät feat. Friends:
Punkrock Jukebox 2

James PuhtoRen:
Back on the Road

Rehtorit, Pojat, Debbie:
Ramones-viikko -ep

Suspenders:
Time Is Limited
Time Is Limited

Debbie:

Ei nätti tyttö voi

Mean idols:
Freaks of the city Heat

Ratpack:
Silti rakastan sua

Ypö-Viis:
Karhulan poikii live

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit:
Liskoelämää

Iskuryhmä:
Ottaa lukua 1-2-3-4

Mean Idols / Null$katte$nylterne:
Split with Nosebleeder records (Norway)

Retkibanaani:
V4

Bad Machine / Rickshaw:
split

Speedfinns:
Pojat, Rehtorit, Häiriköt & Marky Ramone & The Speedkings

Rehtorit:
Apina ja Corolla

Bad Chopper:
Real Bad Time

Surfpoika Rex (Luonteri Surf, Pojat, Rehtorit):
Pukki EP

Rehtorit/Häiriköt:
split

Marky Ramone & The Speedkings:
Rawk over Scandinavia

Senzabenza:
Bullet in Your Heart

69 Eyes, The:
Paris Kills

Dee Dee Ramone:
Hop Around
Born to Lose

Marky Ramone & The Speedkings:
Ride Tonight