Gabba gabba hey!

Woimasointu - yksinkertaista musiikkia monimutkaisille ihmisille! Indiepunkpaja Espoosta. Winyylijulkaisuja ja kaikenlaista rokkia, punk-painotteisesti. Ramones lähellä sydäntä.

Diilaamme myös muutakin kuin omia julkaisujamme, joten kipin kapin tsekkaamaan kauppamme! Rullaa sivua alaspäin niin löytyy muut kuin omat julkaisut

Yhteydenotot: info@woimasointu.com

Julkaisujamme saat myös hyvin varustetuista levykaupoista, joihin niitä jakelee Supersounds Woimasoinnun omia ja vaihdossa tulleita levyjä myös Discogsista, jatkossa uudet vaihtolevyt, yksittäiset varastolöydöt pääsääntöisesti tuonne, näitä voi tilata normaalisti näidenkin sivujen kautta laittamalla s-postia ja kertomalla mitä haluat. Woimasoinnulla on myös Facebook!


13.10.2020

Nyt on viimeisetkin Häiriköiden ja LAMFin ennakkotilaukset postissa, toivotaan suht ripeää perille saapumista. Ja lisää saa tilata! Seiskojen julkaisupäivä siis 16.10. ja saatavilla myös levykaupoista ympäri maan. LAMFin keltaisesta vinyylistä näköjään osa on splatteria ja näitä on sattumanvaraisesti postitettujen levyjen joukossa.

09.10.2020

Nyt on virallinen ilmestymispäivä Häiriköiden ja LAMFin seiskoille! eli 16.10. on nyt aivan varma. Ennakkotilaajille postitetaan levyt vkl ja ensi viikon aikana niin että pitäisi olla perillä viim perjantaina.

03.10.2020

Vinyylipainon jumalat eivät ole nyt suotuisia. Saamamme tiedon mukaan levy on nyt vihdoin painettu, mutta nyt ne pitää saada tänne kauppoihin asti. Käytännössä menee siis vielä viikolla pitkäksi eli 15.10. olisi julkaisupäivä Häiriköille ja LAMFille. Pahoittelut tästä viiveestä!

25.09.2020

Häiriköiden Amerikan idiootti / Venäläinen ruletti on nyt ulkona digisinkkuna, käy kuuntelemassa Spotifyssa tai vaikkapa juutuubissa Amerikan idiootti ja
Venäläinen ruletti


Vinyylisinkku tästä ja L.A.M.F.in Suomi ryömii taas tulee näillä näkymin 9.10. Tilaa hyvin varustetuista levykaupoista tahi täältä Woimasoinnun nettikaupasta


Värivinyylejä vielä jonkun verran vaan ei kauhian paljon jäljellä...

24.09.2020

Valitettavasti Häiriköiden ja LAMFin seiskojen paino kestikin ennakoitua kauemmin, uusi julkaisupäivä 9.10., digijulkaisusta tietoa lähiaikoina.

02.09.2020

Häiriköt Amerikan idiootti // Venäläinen ruletti ilmestyy 25.9. vinyylillä ja diginä. Ei osattu päättää kumpi on a-puoli niin tämä on nyt sellainen kahden a-puolen sinkku! Hienon kansikuvan taiteli Toni Helin (Hevikorolla, Retkibanaani) ja lay-outista vastaa Ville Angervuori. Luvassa punaista ja mustaa vinyyliä. Tilaa tai nouda omasi omalta levykauppiaaltasi tai tilaa vaikka Woimasoinnun nettisivuilta. Ai niin, sinkun biiseistä vain toinen tulee albumille. Ja kylkeen tietysti samaan aikaan ilmestyvä L.A.M.F.in seiska Suomi ryömii taas! Molempia voi tilata tuolta katalookin kautta

28.08.2020

Vähän vaihtotavaraa, laita viestiä jos kiinnostaa. Yksittäisiä niin en päivitä tuonne katalookiin ajanpuutteen vuoksi.
Pelle Miljoona United Olla joku lp muoveissa 16,9
Huara kosto elää! Lp muoveissa 15,9
Mara Balls Ratina live18 lp muoveissa 19,9
Panssarijuna nyt sattuu lp soittamaton 13
A. Takalo Soivernau lp soittamaton 16
Nuoret metsänvartijat he olisivat voineet olla isompia kuin Jormas lp 16
A.Takalo & Takavalot Hellä yö lp soittamaton 15
Attila The Stockbroker Heart on my sleeve lp muoveissa 19,9

18.08.2020

Luonteri levyt lähteneet tänään kohti ennakkotilaajia. Vielä voipi tilata tahi hakea hyvin varustetuista kaupoista pe 21.8.

11.08.2020

Luonteri Surfin Berlin -89 live lp:n violetti vinyyli on WSltä loppu eli loput kappaleet ovat menneet Supersoundsin jakeluun eli kaupoista vielä saanee kun ilmestyy pe 21.8.

07.08.2020

Helsingissä 1992 perustettu L.A.M.F. teki 90-luvulla 3 pitkäsoittoa ja muutaman EP:n. "Comeback" single Sata Mellakkaa julkaistiin uudella kokoonpanolla v. 2017. Uusi kokoonpano on Ipe/laulu, Janne/kitara, Sid Razor/basso ja Kimi/rummut
Ja nyt ilmestyy seiska Suomi ryömii taas // Viimeistä päivää seiskatuumainen(Woimasointu WS115) syyskuun lopussa!

Levy näkyy oleva tilattavissa ainakin X:n ja Rolling recordsin sivuilla. Kysy omalta kauppiaaltasi tahi tilaa WSn postimyynnistä.

Häiriköiden levy on nyt miksausvaiheessa. Ankara pohdinta sinkulle tulevasta toisesta biisistä on käynnissä.

24.07.2020

Kappas kappas hei!
Nytpä hienoja uutisia! Häiriköiden albumin äänitykset on nyt tehty ja seuraavaksi on miksauksen vuoro. Häiriköiden seiska tulee syys-lokakuun vaihteessa ja sen seuraksi julkaistaan samalla päivällä ilmestyväksi L.A.M.F.n uusi seiska Suomi ryömii taas // viimeistä päivää! 100 kpl värivinyylillä ja vähän enempi mustalla. Varaa äkkiä omasi WS:ltä tahi reilun norsun kauppiaalta jonne niitä toimittaa Supersounds!

09.07.2020

Kaikki hyvin studiossa! Tarkastuskäynti suoritettu eilen ja hyvin Aksu näyttää kovia punkkareita rumbauttavan... Kataloogiin ja julkaisut välilehdille päivitetty tilannetta: 1 koelevy jäljellä, muutaman kasetin ja seiskan voi vielä hankkia etukäteen, mutta suht pian suljetaan nekin. Seiska tulee värillä, jota ei myydä tämän jälkeen missään ja taitaa kannetkin olla vähän erilaiset. lp, cd ja tukipaketteja ei enää voi tilata, plektrat ja hihamerkit sun muut ovat jo työn alla ja määrät lukittu. Kaikkia formaatteja tietysti saa sitten kun levy ilmestyy, mutta eipä ihan samanlaisina/värisinä ja näitä paitoja, huppareita, hihamerkkejä, pinssejä, plektroja yms ei saa jälkeenpäin enää mistään eikä lisää tehdä.

07.07.2020

RATKAISU DIGINÄ!
Häiriköiden Ratkaisu-albumi vuodelta 2006 on nyt kuultavissa ja ostettavissa kaikenlaisissa digipalveluissa. Cd edelleen myös saatavissa ja tulossa myös ensimmäistä kertaa vinyylille ensi vuoden alkupuolella.

06.07.2020

Häiriköiden albumin äänitykset alkoivat tänään! Woimasoinnun Facebook-sivuilla on muutama kuva aiheesta, tuonne käsittääkseni pääsee katsomaan vaikka ei olisi moiseen liittynyt. Linkki tuossä hieman ylempänä.

19.06.2020

Loistavaa Juhannusta kaikille! Nyt on enää kourallinen noita Luontereiden värivinyylejä myytävänä tätä kautta eli jos joku haluaa moisen niin kannattaa olla ripeä. Bändiltä saa ja Supersounds jakelee kauppoihin, tästä jälkimmäisestä en tiedä montako on jäljellä, ainakin tuolla X:n myydyimpien listoilla ollut muutamana päivänä. Mustaa vinyyliä on kyllä rutkasti.

15.06.2020

Luonteri Surf: Live Berlin -89 (Woimasointu WS105) ilm. 21.8.

Koelevyt on hyväksytty ja kannetkin ilmeisesti alkavat olla vähitellen painotalon standardeissa! Koronakesän lohduttavaksi lopuksi elokuun 21.päivä ilmestyy Luonteri Surfin Berliinissä 24.4.1989 äänitetty keikka vinyylillä. Saksan valloitus on aikoinaan vuonna 2000 julkaistu bändin toimesta 200 kpl:een cdr-painoksena. Ilmeisesti nämä levyt ovat lakanneet toimimasta, ainakin omani ja kaikkien tuttujen levyt säksättävät tomerasti soittimessa, mutta ääni ei kyllä kuulu. Kun hätä on suurin on apukin kaukana ja siksi onkin hienoa ilmoittaa muutaman vuoden projektin päätteeksi levyn ilmestyvän! Osta omasi suoraan Woimasoinnulta tai läheisestä levykaupasta, jonne levyjä jakaa Supersounds. Tämä jälkimmäinen tapa on myös varsin suositeltava koskapa postikuluilla ei rasiteta ostajan lompakkoa ja viime aikoina reilun norsun levykauppiaatkin ovat kärsineet asiakkaiden vähyydestä. Keräilijähenkisiä faneja ajatellen levystä 100 kpl on värivinyylillä, loput painoksesta sitten mustalla vinyylillä. Pyydä omaa levykauppiastasi tilaamaan! WS:n nettikaupastakin toki myydään.

Lähtipä kerran neljä ritaria ja heidän aseenkantajansa kaukaisille maille taistelemaan tuulimyllyjä vastaan--
ja voittivat!! Luonteri Surf kävi pääsiäisenä 1989 soittamassa kolme keikkaa Berliinissä, silloin kun Berliini oli
vielä Berliini. Ja puoli vuotta myöhemmin muuri kaatui. Etteikö musiikilla voi vaikuttaa!!???

Syy reissuun oli järkevä ja looginen: saksalainen Jens oli Juvalla maatalousharjoittelussa vuonna 1988 ja sattui näkemään keikkamme jossa esitimme näytelmän missä Ruotsin pääministeri Ingvar Carlson oli käymässä Pielavedellä.
Syy siihen oli että hänen autonkuljettajansa Falle (oik nimi Fallos) Nuåra oli alunperin Pielavedeltä Köyden sukua. Matkalla Falle ja Ingvar tapasivat Fallen serkut Köyven vellokset (Köyden veljekset) Peskon (Pentti) , Vekon (Veikko).
Ja kohta mukaan sotkeutui vielä Mikkelin panttivankidraama. Tästä innostuneena Saksan Jens ajatteli että tää porukka on saatava Berliiniin. Ensimmäinen keikka oli KOB nimisessä paikassa. Ovessa oli juliste jossa luki 'Punk from Finland'.
Soundcheckin jälkeen siinä luki 'Fun Punk from Finland'. Ja keikan jälkeen joku oli vielä lisännyt 'Fun' sanan eteen sanan 'No'.
Toinen keikka oli Ekstasy Clubilla. Siellä soitti myös bayerilainen nahkahousu-ja kaulapantaorkesteri nimeltään 'The Bellybuttons'
Kolmas keikka oli Blockshock nimisessä kellarissa ja tämä levy on siltä keikalta.
Kun keikat oli soitettu lähdettiin kotiin. Ja siellä ollaan pysytty.
Mutta muuri kaatui.
-Kalle G

Mua myös vähän kiinnostaa, kun en ole itse sitä koskaan kuullut
-Martti

Länsi-Berliini oli jotain käsittämätöntä maalaispojalle 80-luvun lopulla.
-Manne

Tämä levy kannattaa ostaa jo välispiikkien vuoksi!
-Hannu W

05.06.2020

Häiriköt -kampanjan infoamisessa on nyt siirrytty sähköpostitukseen osallistujille. Ellet ole tänään saanut tai saa aiheesta viestiä niin infoile, kaikenlaiset näppihäiriöt enemmän kuin mahdollisia!

Joitakin t-paitojen kokoja ja puh nroita vielä uupuu, laittakaapa niistä infoa.

03.06.2020

Flippipuiston esikoislevy Sumuiset aamut, sekavat yöt, vihreä vinyyli, nyt saatavilla myös WSn kautta 19,90 + postit, tsekkaa ja tilaa tuolta Discogsista tai tilaa tätä kautta tilauslomakkeella tai täältä yhdessä WSn omien julkaisujen kanssa (laita discogsin levyt kommenttikenttään ostoskorissa

31.05.2020

Häiriköt studioon kampanjan 3. viikkotiedote

Hyvältä näyttää! Nyt alkaa olla viimeiset hetket osallistua kampanjaan eli tuossa puolen yön aikaan kun kuukausi vaihtuu laitetaan kanavat kiinni.

Tämän viikon käytännön jutut:
1) Nyt kaikki ovat saaneet sähköpostilla maksuohjeet, suurin osa jo tovi sitten, laita viestiä jos zombie vei omasi niin pistetään uudestaan. Maksuja on tullut jo hyvin, ellet ole vielä maksanut niin toivattavasti pääset maksamaan pian. Tämä siksi, että nähdään paljonko on oikeasti kasassa ja päästään levyn tekoon.

2) Maksuohjeiden mukana tuli joillekin kysymystä paidan koosta ja/tai kännykkänrosta pakettia varten, muista infota nämä.

3) Voiko toukokuun jälkeen tilata? Pääsääntöisesti ei, mutta koska tietyissä tuotteissa on minimimäärä tai joku tasaluku tilauksessa, niin joitain paketteja voi jäädä myyntiin vielä kuun vaihteen jälkeenkin ja nämä tiedot päivitetään tuonne Woimasoinnun nettisivuille lähiaikoina. Ja toistetaan vielä, että tätä rompetta, vinyylin värejä jne jne ei tulla myymään missään tämän jälkeen eli näitä ei tehdä varastoon. Levy eri formaateissa toki tulee normaalisti myyntiin ilmestyessään.

29.05.2020

Häiriköt -kampanjan tiimoilla asiat etenevät hyvin. Iso kiitos kaikille! Nyt odotellaan pari päivää, että kaikki paketin varanneet ehtivät maksaa niin nähdään missä mennään. Vielä ehtii siis osallistua!

Ostoskori

The Tarjas / Chromosomes - 6e
-------------------
Yhteensä 6e

Kassalle

Tulossa

$artist:
$release
-$date

$artist:
$release
-$date

Ulkona nyt

HÄIRIKÖT
Amerikan idiootti punainen vinyyli  Osta

HÄIRIKÖT
Amerikan idiootti musta vinyyli  Osta

L.A.M.F.
Suomi ryömii taas musta vinyyli  Osta

L.A.M.F.
Suomi ryömii taas keltainen vinyyli  Osta

LUONTERI SURF
Live Berlin -89 violetti vinyyli  

Julkaisut

Häiriköt:
Amerikan idiootti punainen vinyyli
Amerikan idiootti musta vinyyli
Perjantai 13. ep valkoinen vinyyli
Perjantai 13. ep punainen vinyyli
Stydiä Stuffia
Ratkaisu
Elämä on kovaa
1-2-3-4-5-6-7-8
Elämä on kovaa
Iskee kuin miljoona volttia
Perjantai 13.
Semilive
Jotain johon voi luottaa
Joey ja Dee Dee

L.A.M.F.:
Suomi ryömii taas musta vinyyli
Suomi ryömii taas keltainen vinyyli

Luonteri Surf:
Live Berlin -89 violetti vinyyli
Live Berlin -89 musta vinyyli
Kalle ja Martti ja Pekka ja Timo

Häiriköt tuleva albumi:
Koelevy 40 euroa 1 JÄLJELLÄ

James Puhto-Ren:
Rok rok rok ilm keltainen vinyyli
Rok rok rok musta vinyyli
Ruisleipää & mustikkasoppaa
Kihniö
Still on the Road
Kuin Niagara (radio edit)
Suvasalbumi
Tulit niin kuin laiva / Tahdon sinut

Various artists:
Punk Kuopio Vol 2 Vihreä vin
The Havana Bananas vol 10
Tribute to Lemmy Kilmister SOLD OUT/LOPPU
Jouluräyhää!
Crash Course from the Underground, compilation
1-2-3-4! Compilation

Nuoret sankarit:
Lassie palaa autoon
Omat etu mielessä

TOMMY AND THE ROCKETS:
I Wanna Be Covered

Miika Söderholm:
Kuusnolla

Pojat:
Toimintaa ja sankareita
Tullikamarilla
Tullikamarilla EP

Nuoret Sankarit:
Kaupungin viha

Kari Peitsamo:
Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo
Jankku boogie
Sokea Joe
Hello, Kottarainen
Takaisin Itä-Saksaan ep

various artists:
Tribute to Alice Cooper ep

Kari Peitsamon Skootteri:
Liskon laki

Psykoterapia:
Vihaan sua

70-luvun Vihannekset:
Non-stop
70-luvun Vihannekset

70-luvun vihannekset:
Rukoillaan äiti (olen kypsä nyt)
Majakanvartija

Kari Peitsamo & Road Hogs:
Kitarani haluaa rakastella äitiäsi rajusti
Pahat pojat ovat täällä taas

Hintit:
Eliittikumppanit ep

Kokoelma:
Nee!
Kaa!
Yy!

Himanes:
7" ep
1234! -levykerho #1

The Chuck Norris Experiment:
Best of the first five

Rikoslaki:
Rikoslaki
Sheriffi
Sheriffi
Lomalla
Mustavalkoista sotaa 7"
Mustavalkoista sotaa cdep

kokoelma:
Koo!

The Electric Frankenstein:
Best of SOLD OUT/LOPPU

The Tarjas:
Bazinga ep

Taistelukala:
...ja taistelu jatkuu

Rytmirotat:
Ruskeita raitoja
Loukku I - Rytmirottien parhaat
Rokate hokate
Bettinan sohvalla

Reaktio:
Pakkokatko

Kalle G & Rytinäkerjäläiset:
Darwin oli väärässä lp
Darwin oli väärässä cd
Liike on lääke ep

The Blitzkrieg Boys:
Too Old to Die Young
20th Anniversary Album

Various artists/kokoelma:
Punk Kuopio

Pasi B Goode:
Nauvo

Pykimät:
Ilmainen lounas

Sanktio:
Aihetta paniikkiin!
Oo mun tyttöni

Yleislakko:
Kuka pelkää politiikkaa?

Klamydia:
Miljoonan kilsan tennarit
Rujoa taidetta

Joey Luumäki & Tappajatomaatit:
Elämä on punk

Raivopäät feat. Friends:
Punkrock Jukebox 2

James PuhtoRen:
Back on the Road

Rehtorit, Pojat, Debbie:
Ramones-viikko -ep

Suspenders:
Time Is Limited
Time Is Limited

Debbie:

Ei nätti tyttö voi

Mean idols:
Freaks of the city Heat

Ratpack:
Silti rakastan sua

Ypö-Viis:
Karhulan poikii live

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit:
Liskoelämää

Iskuryhmä:
Ottaa lukua 1-2-3-4

Mean Idols / Null$katte$nylterne:
Split with Nosebleeder records (Norway)

Retkibanaani:
V4

Bad Machine / Rickshaw:
split

Speedfinns:
Pojat, Rehtorit, Häiriköt & Marky Ramone & The Speedkings

Rehtorit:
Apina ja Corolla

Bad Chopper:
Real Bad Time

Surfpoika Rex (Luonteri Surf, Pojat, Rehtorit):
Pukki EP

Rehtorit/Häiriköt:
split

Marky Ramone & The Speedkings:
Rawk over Scandinavia

Senzabenza:
Bullet in Your Heart

69 Eyes, The:
Paris Kills

Dee Dee Ramone:
Hop Around
Born to Lose

Marky Ramone & The Speedkings:
Ride Tonight