1-2-3-4-klubi

Etkö saa tarpeeksesi musiikkia mielenkiintoisilta bändeiltä? Haluaisitko välttämättä kuunnella ns. oikeiden julkaisujen lisäksi suhisevia demoja tai rätiseviä livenauhoja arkistojen kätköistä? Haluaisitko lukea biiseistä ja bändeistä samalla kun kuuntelet moista suhinaa?

Nyt olisi mahdollisuus liittyä mukaan harvinaislaatuiseen klubiin, joka tarjoaa kaiken tämän!

Mitä? Jokainen julkaisu sisältää cd-ep:n (3-7 biisiä), aiheeseen liittyen haastatteluja ja historiikkeja, mahdollisuuksien mukaan kaikenlaista bonusmatskua (rintanappia, tarraa jne). Paketteja tullaan tekemään vain pieni määrä ja vain tähän tarkoitukseen. Sen verran enemmän painetaan, että alussa empineet voivat saada myöhemmin mukaan liittyessään myös vanhoja paketteja. Anttilan alelaarista tai levykaupan hyllyltä et tule näitä löytämään ikinä eikä näistä lueta lehtien palstoilta.

Bändit tulevat olemaan jo jonkun aikaa kuvioissa mukana pyörineitä, käytännössä Ramonesin suuntaan enemmän tai vähemmän kumartavia. Toisaalta joku levy voi olla ns. teemalevy eli vaikka jostain kauhuleffasta tehtyjä biisejä eri bändeiltä, myös ihan uusilta tuttavuuksilta.

Miksi? Vinyylisingleklubi olisi mahtava, mutta sitä ovat jo fiksummat kokeilleet (kannattaa muuten liittyä Bootleg Booze Recordsin klubiin!) ja todenneet näillä leveysasteilla toimimattomaksi. Allekirjoittaneelta kysellään jatkuvasti bändien demoja sun muuta kuultavaksi ja itse diggailen tiettyjä bändejä niin kovasti, että on mielenkiintoista kuunnella myös sitä vähän harvinaisempaa matskua. Myös sellaista, jota ei alunperin ehkä ole tarkoitettu julkaistavaksi, mutta josta löytyy tutuista biiseistä eri versioita tai livenä biisejä, joita ei ole ikinä levytetty. Jos hommaa ei tehdä nyt ja esimerkiksi näin, jäävät nämä aarteet luultavasti ikuisiksi ajoiksi jonkun pöytälaatikkoon.

Milloin? Homma lähtee liikkeelle heti, kun saadaan mukaan riittävästi sitovasti mukaan lupautuneita. Tämän jälkeen ilmoitetaan ensimmäinen bändi ja ensimmäisen paketin aikataulu. Tietysti koitetaan päästä liikkeelle mahdollisimman pian.

Liittymismaksu on 21 euroa ja sillä saa kolme klubijulkaisua noin vuoden aikana eli yhden pläjäyksen hinnaksi tulee kotiin kannettuna vain seisemän euroa. Paketteja ei myydä yksitellen siitä syystä, että homma on taas kerran täysin omakustannepuuhastelua eikä näitä ole aikaa ryhtyä yksi kerrallaan kauppaamaan niiden valmistuttua. Kun sitovia ilmoittautumisia on riittävästi, ilmoitetaan ensimmäinen bändi ja aikataulu. Jäsenkorttikin pitää tietysti tehdä.

Miten voin liittyä? Jonkun verran on jo kyselty muutamilta ihmisiltä eli jos olet jo jotain kautta ilmoittautunut mukaan odottele vaan infopläjäystä sähköpostitse. Sen sijaan jos kiinnostaa liittyä mukaan, lähetä mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@woimasointu.com ja ilmoittaudu mukaan kasvavaan joukkoon!